Τα Γενέθλια του Μίνλινκ Ντούνκσε Ρίνποτσε

Στις 28 Ιουλίου 2023 η Σάνγκα του Μιντρολλίνκ, με πολλή χαρά, γιόρτασε τα ένατα γενέθλια του Μίνλινκ Ντούνκσε Τζίκντραλ Γκάρουανκ Ντόντρουπ Ουάνγκιαλ Ρίνποτσε.

Προσευχές και καλές ευχές για την συνεχή παρουσία και την μακροζωία των Ντούνκσε Ρίνποτσε και της μεγαλύτερης αδελφής του, Τζέτσουν Τρίνλεϊ Πάλντον Ρίνποτσε έγιναν στο Μοναστήρι του Μιντρολλίνκ καθώς και στα επιμέρους μοναστήρια του Μιντρολλίνκ και από τις Σάνγκα ανά τον κόσμο.

Το Μοναστήρι του Μιντρολλίνκ και το Κέντρο Απομόνωσης Σάμτεν Τσε στην Ινδία, το Μίνλινκ Λότους Γκάρντεν στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι Σάνγκα του Μιντρολλίνκ στην Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική έκαναν πολύ μεγάλες προσφορές του Μάνταλα και πρόσφεραν προσευχές και ευχές για τους δύο Ρίνποτσε.

Έχει γίνει πλέον ετήσια παράδοση για τις Σάνγκα του Μιντρολλίνκ να συγκεντρώνουν και να κάνουν χρηματικές προσφορές σε φιλανθρωπίες στην περιοχή τους. Κρατώντας αυτή την παράδοση, και αυτή την χρονιά επίσης, τα μέλη των διαφόρων Σάνγκα ανά τον κόσμο έκαναν δωρεές σε οργανώσεις που επικεντρώνονται στην παροχή φαγητού και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Αυτή η άσκηση γενναιοδωρίας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εορτασμού για να τιμήσουμε τον Μίνλινκ Ντούνκσε Ρίνποτσε και την Τζέτσουν Ρίνποτσε και να συσσωρεύσουμε αρετή που αφιερώνεται στην μακροζωία τους και στην άνθιση των μελλοντικών δραστηριοτήτων τους.

Είναι εξαιρετικό το να λαβαίνουμε τα νέα από τις διαφορετικές σάνγκα καθώς και από μεμονωμένα μέλη της σάνγκα ανά τον κόσμο ότι έγιναν προσευχές και πράξεις γενναιοδωρίας και αφιερώθηκαν στην διαρκή άνθιση της γενεαλογίας του Μιντρολλίνκ. Είθε ο Μίνλινκ Ντούνκσε Ρίνποτσε και η Μίνλινκ Τζέτσουν Ρίνποτσε διαρκώς να μας εμπνέουν στη συσσώρευση μεγάλης αρετής και σοφίας στο μονοπάτι του Ντάρμα για το αληθινό όφελος των άλλων.

Στην Ελλάδα, η Σάνγκα του Μιντρολλίνκ – Σάμτεν Τσε μαζί με τις ευχές και την άσκηση, αφιερωμένα στην μακροζωία, υγεία και ανεμπόδιστη δραστηριότητα των Μίνλινκ Ντούνκσε Ρίνποτσε και Μίνλινκ Τζέτσουν Ρίνποτσε, συγκέντρωσε από δωρεές χρηματικό ποσό που διατέθηκε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, με σκοπό να συνεισφέρει στο έργο της προσφοράς σε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη στήριξης.

Πρόσφατα Νέα