Αναγγελία της Επίσημης Ίδρυσης Κέντρων του Ντάρμα και Ομάδων Μελέτης του Μιντρολλίνκ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη ίδρυση του παρακάτω Μιντρολλίνκ Κέντρων και Ομάδων Μελέτης του Ντάρμα, στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Αυτές οι ομάδες για την άσκηση και τη μελέτη του Ντάρμα, υπό την πνευματική καθοδήγηση της Μίνλινκ Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε, δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν τις μελέτες και τις ασκήσεις στο Ντάρμα της παγκόσμιας Σάνγκα του Μιντρολλίνκ.

Οι σάνγκα αυτών των επίσημων Μιντρολλίνκ ομάδων του Ντάρμα είναι επίσης υπεύθυνες και συμμετέχουν στις πολλές δραστηριότητες του Ντάρμα της γενεαλογίας του Μιντρολλίνκ σε όλο τον κόσμο: οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν την οργάνωση απομονώσεων, μεταδόσεων και διδασκαλιών σχετικών με την γενεαλογία του Μιντρολλίνκ σε όλο τον κόσμο.

Αυτά τα κέντρα του Ντάρμα και οι ομάδες μελέτης έχουν υποστηρίξει τις διάφορες δραστηριότητες του Μοναστηριού Μιντρολλίνκ και του Κέντρου Απομόνωσης Σάμτεν Τσε, στην Ινδία, για πολλά χρόνια. Συμμετέχουν επίσης σε πολλές Φιλανθρωπικές Δράσεις του Διεθνούς Μιντρολλίνκ, στο Μοναστήρι Μιντρολλίνκ και στην κοινότητα μοναχών -ανδρών και γυναικών και εκείνων που βρίσκονται σε ασκητική απομόνωση.

Η επίσημη συγκέντρωση όλων των διαχειριστών και των διοικητικών στελεχών πραγματοποιήθηκε στην Πράγα αυτόν τον Ιούνιο. Η Τζέτσουν Κάντρο Ρίνποτσε και η Τζέτσουν Ντέτσεν Πάλντρöν συναντήθηκαν με όλα τα μέλη των διαφόρων τοπικών ομάδων και αυτές οι συζητήσεις έδωσαν σαφείς κατευθύνσεις σχετικά με το πώς αυτές οι Μιντρολλίνκ ομάδες μπορούν να υποστηρίξουν την γενική σάνγκα του Μιντρολλίνκ και να συμμετάσχουν στις διάφορες δραστηριότητες που υποστηρίζουν το Μοναστήρι του Μιντρολλίνκ, τα κέντρα απομόνωσης και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η ίδρυση αυτών των κέντρων και ομάδων αποτελεί θαυμάσιαυποστήριξη για την διοργάνωση διδασκαλιών και μεταδόσεων του πολύτιμου Ντάρμα. Η αποστολή τους περιλαμβάνει τη βοήθεια σε μαθητές του Ντάρμα από διάφορα μέρη του κόσμου ώστε να συνδέονται και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον στο μονοπάτι της άσκησής τους και επίσης αυτή η δομή θα επιτρέψει σαφείς και ακριβείς πληροφορίες σχετικές με το Μιντρολλίνκ και το Διεθνές Μιντρολλίνκ να είναι διαθέσιμες σε όλους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ειδικότερα, οι ομάδες μελέτης θα εργαστούν για την άσκηση, τη μελέτη, τη διατήρηση, τη μετάφραση, την αρχειοθέτηση και την άνθηση του πολύτιμου Ντάρμα και ειδικότερα της γενεαλογίας του Μιντρολλίνκκαι τις διδασκαλίες του σε όλον τον κόσμο.

Επίσημα Κέντρα του Μιντρολλίνκ στην Ευρώπη και Β. Αμερική

Mindrolling Czech Republic
Mindrolling.cz

Mindrolling Germany
Mindrolling.de

Mindrolling Nederland
Mindrolling.nl

Mindrolling Spain
Samtentse.es

Mindrolling Lotus Garden – USA
Lotusgardens.org

Mindrolling France
Mindrolling.fr

Mindrolling Greece
Mindrolling.gr

Mindrolling Poland
Mindrolling.pl

Mindrolling Scandinavia
Samtentse.dk